Studio1 Kreatív Ügynökség

Cégünket 1990-ben alapítottuk családi vállalkozásként, így lettünk a rendszerváltás után az egyik első grafikai stúdió Magyarországon. Kreatív ügynökségként a grafikai feladatok mellett reklámkampányok, kiállítások és egyéb események teljes kreatív koncepciójának kialakításában is örömmel veszünk részt. Hiszünk az újító, egyedi ötletek, és a különleges, „testreszabott” grafikai megoldások erejében.

Grafikai tervezés

25 évvel ezelőtt logók, arculatok és kiadványok tervezésével kezdtük a vállalkozást, és mind a mai napig szívünk csücske minden ilyen megbízás. Akár emblémát tervezünk egy újonnan induló kis vállalkozásnak, akár egy nagy nemzetközi cég teljes arculatát alakítjuk át, mindig jó érzés, hogy már a kezdetektől részt vehetünk valami új születésében. Jó látni, hogy számtalan általunk tervezett logót még hosszú évek múlva is szeretnek és sikerrel használnak.

Az elmúlt évtizedek alatt szinte mindent terveztünk már, amit csak nyomtatni lehet. Rengeteg szórólap, cégismertető kiadvány, naptár, óriásplakát, sajtóhirdetés, képes album és szépirodalmi könyv szerepel referenciáink között. És persze megannyi más, amit még felsorolni is nehéz lenne.

Otthon vagyunk a nyomtatás és a gyártás minden területén, így szívesen segítünk a tervek kivitelezésében is, legyen szó egy darab óriásplakátról, több ezer könyvről, speciális üzletdekorációról vagy épp egy teljesen egyedi csomagolástechnikai megoldásról.

Webes fejlesztések, webdesign

A webfejlesztéssel foglalkozó cégek nagy része az informatika irányából érkezett e területre, így számukra a a hibátlan programkód a legfontosabb, minden más pedig sokszor csupán a szükséges rossz. Nem ritkák az olyan weboldalak sem, amelyekhez később is csak ők tudnak hozzányúlni.

Mi viszont a webdesign oldaláról indultunk, ezért máshogy gondolkozunk. Olyan könnyen kezelhető weboldalakat és webáruházakat készítünk, melyek világszerte felhasználók milliói által tesztelt és használt rendszereken alapulnak (pl. WordPress, Drupal). Így energiáinkat arra fordíthatjuk, amitől egy honlap valóban más lesz, mint a többi: az egyedi designra és a könnyű kezelhetőségre, egyszóval a „felhasználóbarátságra”. Az már csak hab a tortán, hogy az elkészült honlap, webshop tartalma hozzáértés nélkül is pillanatok alatt szerkeszthető és bővíthető.

Szívesen vállalunk teljesen egyedi fejlesztéseket is, pl. szoftver-felhasználói felületek tervezését, mobil applikációk designját, vagy éppen webes bannerek készítését.

És sok minden más...

Szeretjük a kihívásokat. És a kihívások is szeretnek bennünket, mert rendszeresen egymásra találunk. Így aztán évről-évre kapunk olyan feladatokat, amikre előtte nem is gondoltunk volna.

Terveztünk már múzeumi kiállítást, készítettünk egyedi iroda-dekorációt és megálmodtunk sok kisebb-nagyobb kiállítási standot. Kitaláltunk és legyártottunk számos teljesen egyedi reklámajándékot. És lett több olyan is, ami ugyanígy indult, és végül önálló termékként kelt életre (Reklámzseton, Babavédő). Részt vettünk különféle termékek piacra juttatásában a pelenkától a fürdőgolyóig. Néha csak csomagolást terveztünk, máskor bolti displayt, olykor pedig már a termék fejlesztésében is segítettünk. Fotóztunk szépnek romos épületet, átlagos embereket, vagy éppen rakodópályaudvart sűrű ködben. Festettünk „régi” festményt, terveztünk társasjátékot, és készítettünk „igazi” aranytömböt, ha a projekt úgy kívánta.

Ha tehát valami igazán fura ötletet szeretne megvalósítani, abban is szívesen segítünk!